خرید دوربین گوشی

0
278
دوربین یدکی گوشی موبایل
دوربین یدکی انواع گوشی موبایل در پنل ایویز موجود است.

خرید و نصب دوربین گوشی

گوشی های موبایل، دیگر فقط یک گجت برای ارتباط با دیگران نیستند و چندین و چند وظیفه را بر عهده دارند؛ یکی از این وظایف عکاسی است که بر عهده دوربین گوشی است. دوربین پشت گوشی موبایل که از لنزهای مختلفی تشکیل می شود، امکان عکاسی از منظره، عکاسی پرتره، عکاسی ماکرو و فیلم برداری را فراهم می کند. اما از آنجایی که این لنزها باید همیشه در دسترس باشند و کاور و کیف موبایل آنها را نمی پوشاند، احتمال آسیب به آنها زیاد است. به همین دلیل دوربین یدکی موبایل در مدل های مختلف یکی از لوازم ضروری در مراکز تعمیر موبایل است. در این بخش با انواع دوربین موبایل یدکی آشنا می شویم و شما را برای خرید آنها راهنمایی می کنیم.

ارتباط و اتصالات دوربین گوشی به قطعات داخلی موبایل

در گوشی های موبایل قدیمی، دوربین پشت گوشی کاملا ساده طراحی می شد و معمولا یک سنسور VGA در آن وجود داشت که تا چند مگاپیکسل را پشتیبانی می کرد. این سنسور در کنار یک فلش ال ای دی یا زنون به کار می رفت و تمام فرآیند عکاسی و فیلم برداری بر عهده همین مجموعه بود. اما با پیشرفت تکنولوژی و پیدا شدن سروکله دوربین سلفی، دوربین پشت گوشی هم پیشرفت زیادی کرد.

در گوشی های موبایل امروزی به جای یک سنسور در دوربین پشت، چندین سنسور طراحی می شود که امکان عکاسی حرفه ای را فراهم کند. دوربین های امروزی در گوشی های موبایل امکان ثبت تصاویر هنری و حرفه ای مات، عکاسی با عمق زیاد، ثبت تصاویر پرسپکتیو، تصاویر شارپ تر و زوم بیشتر را فراهم می کنند.

سنسورهایی که در دوربین یدکی موبایل وجود دارد مانند سنسورهای روی دوربین اورجینال گوشی باید به وسیله فلت مخصوص و کانکتورهایی که در انتهای آن قرار دارد، به برد اصل گوشی متصل شود تا فرایند پردازش تصاویر توسط CPU گوشی بدون مشکل انجام گیرد. روی سنسورها هم یک لایه شیشه محافظ قرار گرفته که به آن شیشه دوربین گوشی می گویند. وظیفه این شیشه، محافظت از سنسورها و جلوگیری از آسیب به آنهاست.

خرید عمده ابزار تعمیر موبایل

انواع دوربین موبایل

دوربین پشت در گوشی های موبایل می تواند انواع مختلفی داشته باشد. تنوع سنسورهای به کار رفته در ماژول دوربین به مدل گوشی و قیمت آن بستگی دارد. برخی از گوشی های موبایل فقط از یک لنز واید بهره می برند و برخی دیگری مجموعه ای کامل از انواع لنز واید، اولترا واید و… را دارند. انواع لنزهای به کار رفته در گوشی های موبایل را می توان به موارد زیر دسته بندی کرد:

  • لنز واید Wide یا عریض (معمولا لنز استاندارد یا اصلی در گوشی های موبایل است.)
  • لنز اولترا واید Ultra Wide یا فوق عریض
  • لنز ماکرو Macro
  • لنز تله فوتو Telephoto
  • سنسور عمق سنج Depth Sensor

هر کدام از این سنسورها وظیفه خاصی را بر عهده دارند که در ادامه بیشتر با آنها آشنا می شویم.

1. لنز واید دوربین گوشی

لنز واید که لنز اصلی دوربین در گوشی های موبایل محسوب می شود، دارای فاصله کانونی زیاد بوده و اندازه سنسور آن نسبت به سنسورهای دیگر بزرگ تر است. این لنز معمولا برای عکاسی روزمره استفاده می شود و تمام گوشی های موبایل، حتی آنهایی که فقط یک لنز در دوربین پشتی خودشان دارند، از این لنز بهره می برند. کیفیت لنز واید به نسبت لنزهای دیگر بیشتر است و تنظیمات عکاسی که در گوشی موبایل وجود دارد، روی این لنز اعمال می شود.

2. لنز اولترا واید دوربین گوشی

لنز اولترا واید یا فوق عریض، زاویه دید بیشتری نسبت به لنز واید ایجاد می کند. از این لنزها معمولا برای عکاسی مناظر یا قاب های افقی استفاده می شود که فضای بیشتری را نسبت به لنز واید پوشش می دهد. فاصله کانونی لنز اولترا واید از لنز واید و تله فوتو کمتر است. این لنز را فقط در گوشی هایی که ماژول چندگانه دوربین دارند می توان دید و بسیاری از گوشی های موبایل ارزان قیمت، فاقد این لنز هستند.

3. لنز ماکرو دوربین گوشی

لنز ماکرو برای عکاسی ماکرو یا همان عکاسی از فاصله نزدیک روی دوربین گوشی های موبایل تعبیه شده است. این لنز برای عکاسی از اجسام کوچک کاربردی است و فقط در گوشی های موبایل با ماژول دوربین چندگانه دیده می شود.

4. لنز تله فوتو دوربین گوشی

لنز تله فوتو امکان زوم یا همان بزرگ نمایی بیشتر را فراهم می کند و معمولا به یکی از 2 تکنولوژی زوم دیجیتال (Digital Zoom) یا زوم اپتیکال (Optical Zoom) مجهز است. زوم اپتیکال اجازه می دهد کیفیت تصویر با افزایش بزرگ نمایی، کم نشود. این لنز نسبت به لنز واید فاصله کانونی بیشتری دارد و امکان زوم با کمترین افت کیفیت را فراهم می کند. لنز تله فوتو را نمی توان در گوشی های ارزان قیمت یا حتی میان رده یافت. این لنز معمولا در گوشی های گران و پرچم دار استفاده می شود.

5. سنسور عمق سنج دوربین گوشی

سنسور عمق سنج همان طور که از نامش پیداست می تواند عمق سوژه های مختلف را در قاب عکاسی تشخیص دهد و کاربرد آن در عکاسی پرتره است. با وجود سنسور عمق سنج، دوربین گوشی می تواند سوژه اصلی را از پس زمینه تشخیص داده و آن را جدا کند تا پس زمینه به صورت تار ظاهر شود. این سنسورها معمولا بین 2 تا 5 مگاپیکسل هستند و در بیشتر گوشی های موبایل ارزان تا گران قیمت پیدا به کار می روند.

فروش عمده موبایل

ویژگی های مهم در دوربین پشت گوشی

دوربین گوشی ها با توجه به مدل گوشی و مشخصات پردازنده آن طراحی می شود و ممکن است بین یک تا چند سنسور داشته باشد. ویژگی های مهمی که در دوربین موبایل می توان به آنها اشاره کرد موارد زیر است که باید در زمان تعویض دوربین و استفاده از دوربین یدکی گوشی به آنها دقت داشته باشید:

  • نوع سنسور یا حسگرها که بالاتر به انواع آنها اشاره کردیم.
  • اندازه سنسورها که روی کیفیت تصویر بیشتری تاثیر را دارد. سنسورهای بزرگ می توانند نور بیشتری را جمع کرده و کیفیت بالاتری از تصاویر را ثبت کنند.
  • سایز پیکسل و مگاپیکسل که معمولا هر چه بیشتر باشد، کیفیت تصویر ثبت شده و جزئیات تصویر نیز بیشتر خواهد بود.
  • فاصله کانونی در سنسورها که میدان دید و بزرگ نمایی سنسور را مشخص می کند.
  • امکان زوم یا بزرگ نمایی که بیشترین مقدار آن را می توان با لنز تله فوتو تجربه کرد. این لنز معمولا در پرچم داران سامسونگ دیده می شود.
  • دوربین های ویژه از ToF و LiDAR تا بوکه و… که برای سنجش سایز دقیق میان اجسام یا چهره کاربر و همچنین جدا کردن سوژه از پس زمینه کاربرد دارند.

خرید دوربین یدکی موبایل با بهترین قیمت همکاری در ایویز

دوربین گوشی های موبایل یکی از قطعاتی است که دچار آسیب های زیادی می شود. معمولا زمانی که گوشی از دست افراد سقوط می کند و به پشت به زمین می خورد، دوربین آن آسیب می بیند. در این شرایط افراد به جای خرید یک گوشی جدید، ترجیح می دهند دوربین آسیب دیده گوشی موبایل خودشان را تعمیر کنند. اگر در مرکز تعمیر گوشی موبایل خودتان نیاز به انواع دوربین یدکی موبایل دارید، می توانید روی ایویز حساب کنید. انواع قطعات پرکاربرد در مراکز تعمیر موبایل را در پنل فروشگاهی ایویز برای شما عزیزان فراهم کرده ایم که می توانید آنها را با بهترین قیمت به صورت عمده خریداری کنید. ایویز در کنار شماست تا بهترین در کسب و کارتان باشید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید